dijous, 21 de maig del 2009

Comencem pel principi

Bé, comencem amb un poc de retard per problemes tècnics, però comencem.

I per on comencem en un diari de gravació? Doncs sobre què estan gravant. En principi podria semblar una obvietat: el tercer àlbum sva. Però crec que la cosa no està tan clara. No tinc molt clar el sistema (esperem que algú amb més dades ens puga ajudar), però tinc entés que no van a gravar tot el disc, sinó només els 3, 4 o 5 temes que ja tenen preparats. Si algú amb més dades pot explicar si és veritat o no, millor.

I quines cançons van a gravar? Ací hi ha una llista totalment no oficial i suposada per mi, i els motius que em duen a posar-les a la llista:

- Canvi climàtic: la van tocar al concert de València, cosa que em fa pensar que la tenen ja preparada per gravar.
- LDV: mateixos motius que l'anterior. El nom sembla que és provisional. I sé els noms pel comentari de Mel a Svamania.
- Aixà rovellà: nom tret d'un comentari d'Svamania també. Supose que si tenen el nom posat, deuran tindre la cançó pràcticament preparada.
- Suéltala, Óscar: De nou, un nom provisional, supose. I els motius per posar-la en la llista? És l'única cançó nova de la qual conec la seua existència. I ja.

Què en penseu? Conegueu alguna més? Sabeu alguna més que no estiga en la llista? Algun infiltrat ens donarà alguna pista? A comentar!

4 pensaments sva:

Anònim,  21 de maig del 2009, a les 20:37  

a València van tocar una la qual recorde que cantaven algo de "calor i sexe..." i algo de "boqueró noseque"... SI ALGU POT APORTAR ALGO MES POS AGRAÏTS TOT LO MON!
agur familia!

Reillo,  22 de maig del 2009, a les 11:55  

CALOR I SEXE.....ahhh, esta bé això de que aneu quedant-se en alguna frase, a vore si el proper concert canteu i tot...pero lo de boqueró???? no se d'on ha eixit!!!! li direm al Dur que fasa el favor de vocalitzar més el pròxim dia o que canvie la lletra i fique boqueró noseque, val???

Dani cr 22 de maig del 2009, a les 17:31  

jajajaj, jo no vaig entendre res de boqueró. Supose que anònim no sopà prou aquell dia. reillo, menut solo te marcares...

anònim 2,  22 de maig del 2009, a les 17:40  

Però la de calor i sexe no era una de les dos ixes? O canvi climatic o ldv?

Jo vull q grabeu alguna versió, la bolsa, o el león o el dixie q feu.

Powered By Blogger

  ©Template by Dicas Blogger.