dimarts, 19 de maig del 2009

Benvinguts

Xiquets i xiquetes de la Vila del Pingüí, què lluny ha quedat ja l'estiu de 2006. Per aquella època, quan tots érem més joves i més guapos, eixia a la venda el Berlangastyle, el disc de capçalera de tota una generació arreu del món. I sí, tres anys després, encara descobrim coses noves quan escoltem per mil·lèsima vegada "L'asmolaor" o "Vinyòtix". I encara flipem quan escoltem "ROAC" o "Esperança". En definitiva, que el Berlangastyle no s'oblidarà mai.

Però el nostre cos necessita més. I ja està arribant. Farà un mes va començar la gravació dels nous temes del nou àlbum sva, i aquest blog serà el diari que seguirà dia a dia totes les evolucions referents a la gestació del disc que superarà a tots els anteriors.

Ací podreu veure fotos i vídeos de la gravació, podreu enterar-se del títol de l'àlbum i dels temes, llegir les lletres en exclusiva i moltes coses més.

Però clar, açò no pot ser un lloc on entreu per saber coses i au. Açò ha de ser alguna cosa més. Ací podreu opinar sobre el títol de l'àlbum, sobre els títols de les cançons, sobre les lletres, preguntar qualsevol cosa a la nostra agent infiltrada en la gravació... En definitiva, tot el que us pugau imaginar.

Bé, avui és la presentació i demà és el dia de descans. Però a partir del dijous prepareu-se per conèixer tots els secrets del nou àlbum

6 pensaments sva:

Siriuseta,  19 de maig del 2009, a les 18:51  

Endavant, Svaman. Tots admirem la teua dedicació i el teu temps lliure :)

Dani cr 19 de maig del 2009, a les 21:25  

homee, se m'estan acabant les paraules per donarte les gràcies...

Mel,  20 de maig del 2009, a les 16:23  

M'agrada, esta guapet el diseny...jejeje. Aci hi ha molta feina a fer, a vore si es de veres que la gent partcipa, estaría molt be....entre tosts podem aconseguir una pagina molt xula.....¡a per totes rogets!!

Dani cr 20 de maig del 2009, a les 17:00  

Svaman, podries cambiar les lletres en negre que no es veuen.

svaman 21 de maig del 2009, a les 17:31  

Dani, quines lletres en negre? Si és la dels comentaris, ho he intentat, però no trobe la manera de fer-ho. A banda d'eixes, trobe q no hi ha més en negre...

svaman 21 de maig del 2009, a les 19:06  

Val, la lletra dels comentaris ja està en taronja i es veu bé

Powered By Blogger

  ©Template by Dicas Blogger.